Voor grote mensen

Niet alleen kinderen leren, inspireren en creëren! Ook de grote mensen 🙂 ik vind dat liever klinken dan ‘volwassenen’. Als je jezelf ‘volwassene’ noemt ga je je ook zo gedragen, en ik laat graag het kind in jezelf weer even lekker kliederen. Zonder een bepaald resultaat als doel te hebben.

Een bijzondere uitzondering hierop is de geweldige Terrazzo workshop!

Dé No1 terrazzo workshop in Be & Nl

Als je op zoek bent naar een heerlijk creatieve workshop, een tikkeltje spannend en totaal anders dan wat je al gedaan hebt? Dan bent je bij ons (zo’n 10.000 mensen gingen je al voor) aan het juiste adres!

In onze workshops begin je vanaf nul met het maken van je eigen design (terrazzo) objecten. Je maakt eerst je eigen terrazzo stukjes, mengt alle materialen en kleuren naar eigen smaak & giet ze in onze unieke mallen! Aan het einde kan je natuurlijk je eigen zelfgemaakte designproducten meteen mee naar huis nemen. 

Ook als je zelf vind dat je niet zo creatief bent, zal deze workshop je verrassen en verbazen!

 

Waar?

In de oude werkplaats (website)
Tweede Oude Heselaan 121, Nijmegen

Wanneer?

Een workshop duurt ongeveer 3 uur

Aanmelden via House Raccoon

Bovendien wordt voor elke workshopdeelnemer een boom geplant. 

Van klieder tot kunst

Eén avond per maand is De Werkplaats van Creatief Collectief Elst open om lekker te ‘kliederen’. Tijdens deze avonden is het niet het resultaat wat telt, maar het proces. Al doende kom je telkens op nieuwe ideeën. En wie weet wat voor moois er dan ontstaat!

Met andere creatievelingen ideeën uitwisselen en proeven van verschillende technieken en materialen. Oftwel: ‘Maken zonder nadenken. Buiten de lijntjes kleuren. Media mixen ‘to the max’. Kliederen. Doe-maar-watten. In de flow raken. Bijna de tijd vergeten. Elkaar inspireren. Maar vooral… plezier hebben in het maken!’

Waar?

Creatief Collectief Elst

Wanneer?

8 lessen van 2,5 uur
1 x per maand op vrijdag avond

Voor meer informatie en aanmelden verwijs ik je door naar de website van Creatief Collectief Elst.

Besloten workshops

Organiseer je een teambuilding, familiedag, vrijgezellen workshop? Een creatieve workshop is daar uitermate geschikt voor!

Terrazzo
Wil je een terrazzo workshop volgen met een besloten groep?
Dat kan in Nijmegen In De Oude Werkplaats of op jullie eigen locatie. 

Klieder/kunst
Jezelf verrassen of verwonderen en elkaar inspireren. Ideaal om je perfectionisme even los te laten en elkaar (nóg) beter te leren kennen.

 

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Wanneer?

In overleg

Waar?

In overleg