Persoonlijk ontwerp

Slingers? Laten we beginnen met uitnodigingen. Stel, je verwacht een kindje, je gaat trouwen of je hebt iets anders te vieren*. Dat wil je natuurlijk aan ‘iedereen’ verkondigen. In een vorm en kleur – ofwel stijl – die bij jóu past.

Ik maak een ontwerp speciaal voor jou (jullie). Ik werk graag met extra mooi papier, een bijzondere druktechniek of een handgemaakte finishing touch. Jouw kaart is pas echt compleet met bijpassende enveloppen, een mooie (sluit)sticker en eventueel een persoonlijke postzegel.
Pas dan is alles klaar om te versturen!

Toch ook slingers? Lees verder in het roze blok onderaan.

*Ook als iemand overleden is, kun je ervoor kiezen om zijn of haar – korte of lange – leven te herdenken. Mocht je kiezen voor persoonlijke rouwpost, zal ik je daar met liefde bij helpen.

Van een handgetekende jubileumuitnodiging tot een complete huisstijl voor een bruiloft. Geboortekaartjes met een extraatje (touwtje, lavendel, metallic inkt, bijzonder papier), uitbundig of juist minimalistisch. Heb je zelf al ideeën, ik werk ze graag voor je uit — of krijg ik van jou de vrije hand?

In mijn portfolio kun je voorbeelden bekijken van kaarten die ik eerder gemaakt heb.

Prijzen

Natuurlijk ben je ook benieuwd naar de kosten. Logisch. Ik ben daar graag open over. Maar omdat een persoonlijk ontwerp maatwerk is, kan ik hier geen prijsvoorbeeld geven. Een totaalprijs bestaat naast een vaste ontwerp-prijs uit papier- en drukkosten. Neem vooral contact met mij op over jou ideeën en wensen, samen komen we er wel uit.

Voorbeelden

Drukwerk moet je voelen, in je handen hebben. De meeste voorbeelden laat ik je dan ook graag fysiek zien. Laten we een afspraak maken!

Tekst volgt

 

 

 

Tekst volgt

 

 

 

Tekst volgt

 

 

 

Tekst volgt

 

 

 

Tekst volgt